About us

Medik Line Stewart eshte themeluar ne vitin 1992 me misionin: PER TE RRITUR PROFESIONALISHT DENTISTRINE , duke sjelle teknologjne ME TE RE dhe PROGRESIVE te prodhuar ndonjehere per DENTISTRINE dhe DENTISTET. E ADAPTUAR dhe ZHVILLUAR per cdo lloj ekzigjence ,duke bere qe klienti yne te ndihet pjese e FAMILJES TONE.