Education & Dental Training

Kush jemi ne?

MEDIKLINE STEWART sh.p.k u krijua ne 1993 dhe prezanton produkte dhe sherbime ne fushen e dentistrise klinike dhe teknike. Hapsira ku ne jemi vendosur eshte e mirestrukturuar, me nje ambient ku ekspozohen te gjitha produktet e kompanive qe ne perfaqesojme, ne nje pjese te vecante pozicionohen dy unitete stomatologjike; per realizimin e workshop-eve, kurseve apo trajnimeve master.

Disponojme nje salle prej 15 vendesh per t’u demonstruar kursanteve te gjithe pjesen teorike dhe praktike. Ne administrate jemi pese persona, kemi nje perfaqesues per formacionet, gjashte agjente terreni, nje magaziniere dhe dy teknike riparimi.

Në Medik Line do të gjeni Trajnime për:

Trajnim Mikrokirurgjia Endodontike

Trajnim Mikrokirurgjia Endodontike - Image 2